Jana Income Dalam USD!

Jana Income Dalam USD!
Tak Perlu Risau Tentang Ringgit Malaysia!

Sunday, December 26, 2010

The Best Follower Award

Uh yeah...Dah lame tak dapat award.Before this Tuan Tanah penah dapat sekali je..Hehe.
Macehh kepada fieqa yg sudi bagi award ni kpd Tuan Tanah.. :D


Dan para pemenang kene la jawab soalan..Hehe..(cam x biase dp award pulekksss).
Berikut antara soalan-soalan itu.Layannn... :)

1. Ucapan Anda
Ucapan terima kasih kpd fieqa yang banyak membantu saya untuk mendapatkan award ini.
dan juga kepada produksi filem..eh,bajet artis pulak.Sengal~

2. Berikan 4 ciri girl/boy idaman untuk dijadikan wife/husband
Macam nak amek kursus kawen aje..haha
Firstly,kalau buleh mau bertudung dan ada pengetahuan agama
Secondly,bersifat keibuan.Baru la anak2 pon jadi anak2 yg terbaik.InsyaAllah
Thirdly,dapat mengawal emosi.Tak suka marah2 dan tak suka sedih2..
Fourthly,berhati mulia dan hormat orang yang lebih tua.
*ade sesape mau jadi calon??hehe

3. Berikan satu tips untuk kekalkan relationship dengan partner korang.
Gurau senda dan saling bertoleransi adalah
kunci untuk kekal lama :)

4. Pernah anda jumpa doa pendekat jodoh & putus cinta?
Buat masa ni rase cam lom jumpe.Tapi tgok rancangan Al-Kuliyyah kat
TV3 hari tu topik jodoh,rasenye ade kot.Tapi x hengat. :(

5. Letakkan 10 link pilihan anda & tell them they has won this award~
*pstt.. dapat 7 aje..hehe~



4 comments:

♥ solehah ♥ said...

hehe..tengs tw bg award..
nnti solehah siapkan okei..hee :)


http://empayarbintangtiga.blogspot.com/2010/12/tutorial-button-reply-comment.html

Tuan Tanah Adib said...

Oraite cik solehah ;) hihi

fatin zamberi said...

hehe . dpt award lah . mekaseh encik cocopie :)

nnt yeh update blog ^.^

teharu terharuuu :')

Tuan Tanah Adib said...

Bereh deh...hehe :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...