Jana Income Dalam USD!

Jana Income Dalam USD!
Tak Perlu Risau Tentang Ringgit Malaysia!

Wednesday, January 24, 2018

Eh? Duduk Rumah Je Dapat Duit?

Siapa nak jadi kaya?

Sudah tentu semua nak jadi kaya kan?

Dengan menjadi kaya, semua benda kita boleh beli!

Teringin nak makan yang mewah? Rumah ada swimming pool? Tak rasa sesak tiap-tiap bulan?

Sebenarnya ada banyak cara untuk kita menjadi kaya, cuma bergantung kepada kita sama ada MALAS atau RAJIN...

Orang malas hanya selesa MAKAN GAJI yang tetap setiap bulan. Tiap-tiap bulan potong gaji untuk perkara yang sama, dan amaun yang sama. Lalu, sama-samalah menangis sebab baki gaji tinggal sedikit!

Orang rajin pula sebaliknya. Mereka tetap MAKAN GAJI tapi pada malamnya mereka buat kerja lain. Ada yang mungkin part time JUAL BURGER, atau mungkin berniaga PASAR MALAM. Atau ada yang hanya duduk rumah sahaja dan dapat duit.

EH? DUDUK RUMAH JE PUN DAPAT DUIT?

Ya..zaman sekarang ni nak duit kenalah pandai cari. Ada macam-macam sumber yang mudah. Contohnya berniaga secara online!

Dan tahukah anda, antara perniagaan online paling mudah adalah menjual produk di Instagram?

Upload gambar produk, buat caption, dan tunggu komen atau mesej yang bertanyakan tentang produk anda. MUDAH JE KAN?

Tapi! Bukan semudah itu! Anda perlu ADA ILMU untuk berniaga di Instagram.

Anda bayangkan, ada BERIBU-RIBU peniaga online di luar sana dan ada BERIBU orang menjual produk yang sama dengan anda.

Bagaimana nak jadi yang TERBAIK di kalangan mereka? Macam mana nak TONJOLKAN diri anda berbanding ribuan yang lain?

Apa anda perlu buat adalah :

1) Teknik ambil gambar yang betul
2) Cari followers yang betul
3) Cari produk yang betul laku keras
4) Dapatkan teknik pemasaran yang betul

Ya, jangan jadi "bodoh" kerana berniaga tanpa ilmu.

Apa kata anda laburkan sedikit untuk belajar dahulu ilmu tentang pemasaran Instagram?

Di sini Tuan Tanah nak syorkan anda mendapatkan e-book terhebat tulisan Nigel Ong. [Klik link di bawah]

>> IG Kaboom<<

Tuan Nigel Ong ni memang pakar dalam pemasaran Instagram dan dah lama buat research pasal Instagram.

InsyaAllah ilmu yang anda akan dapat sangat berbaloi. Labur sedikit sahaja (untuk ilmu kan?) dan dapatkan keuntungan berlipat kali ganda InsyaAllah.

Dengan tips tips yang Tuan Nigel Ong ni bagi, tak mustahil korang boleh dapat ribuan mahupun jutaan Ringgit hasil berniaga di Instagram!

Kalau dah untung banyak nanti jangan lupakan Tuan Tanah ya? 

Saturday, January 21, 2017

Dunia Oh Dunia!

Makin risau Tuan Tanah tengok zaman sekarang ni.

Kebencian dan penindasan ada di mana mana.

Bukak akhbar, bukak media sosial, bukak TV..

Asyik nampak kekejaman je..

Betullah, kita memang berada di AKHIR ZAMAN

Apabila kezaliman mula berleluasa dan menjadi kebiasaan.

NA'UZUBILLAHI MIN ZALIK

LET'S STOP VIOLENCE 😩

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...