Jana Income Dalam USD!

Jana Income Dalam USD!
Tak Perlu Risau Tentang Ringgit Malaysia!

Wednesday, August 26, 2015

Tolong! Tolong! :D

Assalamualaikum pembaca blog Tuan Tanah! :D

Lama sungguh tak update blog ni naa..dah berhabuk dahh *fuhh fuhh*

Haa..harini Tuan Tanah nak mintak bantuan anda semua! 

Boleh kannn? ;)

Macam ini ceritanya,

Tuan Tanah berhasrat nak memulakan perniagaan.

Tapi Tuan Tanah mahu cari perniagaan yang menepati kriteria berikut:

1) Modal yang rendah (bawah RM500)

2) Boleh diniagakan melalui laman sosial

3) Bukan MLM / affiliate

4) Halal dan sah mengikut hukum syarak

5) Tak mudah pun tak apa..sebab itulah bisnes sebenar..income datang dari usaha sendiri!

6) Prefer kalau ada dropship atau produk yang "tangible"

Kalau ada, boleh kongsikan kat ruangan komen ey? Jasa semua pembaca blog Tuan Tanah amatlah dihargai! :D

4 comments:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Tuan Tanah Adib,

Saya cadangkan tuan berniaga ikut brg yg tuan arif. Cth, kalau nk berniaga tudung / jubah kena tau tentang material tudung / jubah, fesyen terkini etc. Boleh beli stock sikit2 dgn modal RM500 tu. Jual sampai habis baru tambah stock baru. Slow and steady..

Ini pendapat saya yg x seberapa..

saadiah muji said...

Mai la join sya Tuan Tanah,

Dapatkah cahaya infrared menyembuhkan penyakit? Ikuti kupasannya disini Rawatan Alternatif Untuk Penyembuhan

Tuan Tanah Adib said...

terima kasih LZ dan saadiah :D sangat membantu ;)

beli stok borong murah2 dulu kan ;)

Siti fironika said...

wah...good luck dan keep it up... k..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...