Jana Income Dalam USD!

Jana Income Dalam USD!
Tak Perlu Risau Tentang Ringgit Malaysia!

Thursday, June 17, 2010

About me

HAHAHA..Sesape nak kenal tuan punya blog ni,sila la baca sedikit maklumat pasal dirinya ini.
Nama budak kat atas ni Muhammad Adib bin Anuar.Umur beliau 18 tahon..Memang dah tua,tapi tak sedar diri tu dah tua.Perangai cam budak-budak!Macam tak caye plak budak cam dia bleh masuk universiti.Budak ni peramah orangnya dan suka buat lawak.(Lawak kew??).Meminati teknologi dan perempuan..Haha..Tapi tak pernah berkapel sampai sekarang kerana orang pompuan menyampah dengan dia.Poyo giler.Dalam blog ni,dia membahasakan diri dia sebagai "Tuan Tanah".Dia fikir blog ni tanah jajahan dia..Hampehh...

Imej di atas pula menunjukkan 'pusat kawalan' di mana Tuan Tanah menjalankan operasi 'melawat' jiran-jiran tanahnya,atau bahasa lainnya,"blogwalking".Pusat kawalan dia tu taklah hebat sangat.Google Chrome dia pun selalu aje crash..Memang lembab tahap siput 'pusat kawalan' dia ni.Tapi,katanya,'pusat kawalan' siput ni yang banyak berjasa dengan dia,dah hampir 7 tahun(lebih kurang la) bersama dengan dia....Patotlah lembab pon..


1 comment:

Cheek Eyka said...

haiii..nk couple bleh?? kihkih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...