Jana Income Dalam USD!

Jana Income Dalam USD!
Tak Perlu Risau Tentang Ringgit Malaysia!

Sunday, January 26, 2014

Jom tambah pendapatan! ;)

Haaaaaaaa..korang rajin online tak?
Rajin bukak Facebook dan Twitter?
Rajin blogwalking?

Tuan Tanah ade sumting nak share dengan korang,
cara tambah pendapatan dengan promote link!

memperkenalkan 8Share!















*klik gambar atas untuk daftar 8Share! ;)

Dah daftar 8Share kan, korang boleh mula start cari duit lebih!
Mule-mule cari iklan yang korang rasa menarik dan best,
pastu share kan iklan tu dekat Facebook korang ke, Twitter ke,
blog ke kann..dalam sharing iklan ni, korang kenelah pandai promote tau.

Sebab?

Sebab pendapatan korang bergantung kepada berapa jumlah klik tau! Satu klik,
korang akan dapat 20sen! Lagi korang pandai tarik orang klik iklan tu, lagi
banyak lah income korang.

Tapi please, jangan jadi penipu! Ade yang selalu promote iklan dengan cara
tipu orang..konon link yang dia bagi tu ade cerita atau benda best, rupenye iklan.
Hishh..tak berkat duit dia menipu orang gitu..takmau tau!

Haaaaa..apa macam? Nak join takk?? Takut tertipu?? Tengoklah jumlah yang dia
bagi setiap klik, 20 sen aje kann..kalaulah 8Share nak tipu kan, mesti dia dah cakap
konon RM10 per klik ke, RM50 per klik kan? Ini takk..20 sen je per klik, pasal
tu kene usaha lebih! :)

Yang penting, ape pun kita buat, kene jujur! 8Share ni dah lama bertapak kat Malaysia,
so jangan risau tau!

JOM TAMBAH DUIT POKETTT!!!! :D

4 comments:

Miza Lee said...

macam mana tu??

Tuan Tanah Adib said...

ohh..camniee..daftar, pastu kita boleh pilih iklan mana yang kita rasa menarik dan berpotensi orang klik..pastu, dia akan bagi link untuk iklan tu..

link tu, bolehlah awak letak kat mane2 contohnye twitter awak, blog awak, atau fb awak..sekali ade orang klik link tu dan view link tu, awak akan dapat 20sen..

dalam 8share..kite kene pandai promote iklan kita dan buat orang klik :)

Alyani Matshah said...

gud info =)

farah adila said...

nice info :) thanks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...