Jana Income Dalam USD!

Jana Income Dalam USD!
Tak Perlu Risau Tentang Ringgit Malaysia!

Friday, May 3, 2013

Contest saya comel!!
















Haaa..untuk entri kali ni, Tuan Tanah nak join Contest Saya Comel pulak..hehe
(alamak, Tuan Tanah ni perasan comel pulak kan? haha)

Hadiah dia..haha..walaupun banyak hadiah yang ke-feminin-nan dalam contest ni,
tak salah kan kalau mencuba? Lagipun untuk support kawan2 blogger kan? kan? kan?

Antara hadiah dia adalah "peplum dress"...Ha? Ape tu..
Haha...baju perempuan lah...
Kalau lah dapat baju tu, Tuan Tanah nak bagi adik Tuan Tanah pakai..
Kalaulah tak muat, oh buah hatiku..It's yours sayang! :)

So, contest kali ni memerlukan Tuan Tanah meletakkan gambar-gambar Tuan Tanah yang comel..
Alamak! Ada ke? huhuhu..
Ada la sikit dalam "collection" webcam laptop ni ha...Jom-jom tengok =)

*Saya tag encik Anwar utk contest ni..Jom join encik Anwar :D

Tuan Tanah yang comel (laa sangat!) dan adik :)

Alalala..gedik adik aku ni..hehee :D

Ah, ternganga puloks dah. Hahaha :D





















4 comments:

dyba gula-gula said...

haha. comey + lawak r entry nih.


terima kasih meriahkan contest saye..


#follow tanah jajahan ni~

muslimah sejati said...

salam ukhwah , dari GA yang sama :D good luck ya ^^
http://awekbananana.blogspot.com/2013/05/contest-saya-comel.html

Juliet ❤ said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/05/contest-saya-comel.html

Ayna singgah sini! Jom bw balik,done follow ^^

shah miea said...

singgah dari contest yg sma... :) gud luck..view mine to or follow me mybe.. :))

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/05/contest-saya-comel.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...