Jana Income Dalam USD!

Jana Income Dalam USD!
Tak Perlu Risau Tentang Ringgit Malaysia!

Thursday, March 29, 2012

My own application! Hehee

Assalamualaikum.

Haa. Hari ni Tuan Tanah nak kongsi dengan semua aplikasi komputer yang Tuan Tanah
buat guna perisian "Visual Basic 6.0". Visual basic dicipta untuk memudahkan pembina aplikasi atau perisian membina aplikasi idaman mereka tanpa perlu proses "coding" yang banyak.

Aplikasi yang Tuan Tanah buat pada kali ini adalah dipanggil Adrenaline Hidden File Unlocker.



Aplikasi ini berfungsi untuk "unhidde" fail atau folder yang disorokkan oleh virus.
Ianya lebih dikenali sebagai virus "shortcut"
Dah banyak kali cerita pasal virus ni kan? Hehe

Versi terbaru adalah v0.7
Aplikasi ni ringkas saje, so tak payah lah nak harap Tuan Tanah kongsikan software yang hebat-hebat ye.
Dan jangan salahkan Tuan Tanah jika perisian ni tak berkesan atau ada banyak pepijat (bug) dalam perisian ni.
Tuan Tanah pun baru je nak belajar programming. Hehe.

Cubalah download dan try perisian ni.

Link download Adrenaline Hidden File Unlocker:
http://adf.ly/6o1pZ
(Adrenaline Hidden File Unlocker v0.7)

*klik "skip ad" tau!

=)

2 comments:

Zero Cool said...

kalau drive P: camner...?

ceknie ! said...

tq ! kite dah bole buat dahh ^__^ time kaseh atas ilmu andaa ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...